GTA Evolution Rpg

Nr best Server in Romania. IP: 188.212.102.156:7777


Regulament Playeri

Distribuiţi

Piratu_Mo
Admin

Mesaje : 74
Data de inscriere : 21/02/2016

Regulament Playeri

Mesaj Scris de Piratu_Mo la data de Lun Feb 22, 2016 5:12 pm

1. Limbaj

Limbajul vulgar nu este permis, acesta fiind sanctionat.
Daca un player nu are bunul simt si buna educatie de acasa si va adreseaza cuvinte jignitoare, faceti ScreenShot cu F8 si faceti plangere la sectiunea Plangeri, iar adminii care sunt responsabili de plangeri se vor ocupa.
Vor primi ban permanent jucatorii de level 1 care intra pe server special ca sa injure sau sa aduca insulte server-ului.
2. Deathmatch și Drive-By

- Deathmatch (DM)
Civilii au dreptul de a se apara si de a folosi arma impotriva altui jucator DOAR in cazul in care sunt atacati. Atacurile din alte motive sunt interzise.
Mafiile nu au voie sa atace civilii decat DACA sunt amenintati.
Politistii au voie sa omoare DOAR suspectii care n-au drept de predare sau care nu doresc sa se predea.
Factiunile pasnice au dreptul de a se apara si de a folosi arma impotriva altui jucator DOAR in cazul in care sunt atacati. Atacurile din alte motive sunt strict interzise.
- Drive By (DB)
Playerii care fac DB primesc wanted 3 (w3) automat.
In cazul celor din mafii, DB-ul in war se sanctioneaza (Doar atunci cand i se face plangere cu dovezile necesare).
3. Coduri si abuzul de bug-uri

Cei care folosesc orice tip de cod (weapon hack, speed hack, health/armour hack, jetpack, mod parkour etc.), intentionat sau neintentionat, primesc ban PERMANENT si ban pe IP.
Cine exploateaza bug-urile jocului pentru a iesi in avantaj va fi pedepsit cu ban temporar 3 zile + avere confiscata. Cel mai bine este sa raportati bug-ul pe forum la sectiunea Raportare bug & Asistenta si va garantam ca adminii o sa aiba o parere buna despre voi prin acest gest.
Pentru a reclama un codat folositi comanda /report in joc sau reclamati-l la secțiunea Plangeri (doar daca aveti dovezi concrete).
4. Inselatorii si afaceri ilegale

Orice tentativa de inselaciune se va sanctiona cu ban PERMANENT (in aceasta categorie nu intra decat inselaciunile care au la mijloc multi bani). Aceeasi pedeapsa o vor primi si cei care actioneaza in grup pentru a insela pe cineva (ex. X ii ia masina lui Y prin inselaciune si o trimite lui Z; X si Z vor primi ban iar Y isi va recupera masina).
Daca nu dati /report si nu chemati un admin sa fie de fata, nimeni nu va fi responsabil daca luati teapa sau veti fi inselati, repet: NIMENI nu va fi responsabil daca luati teapa sau veti fi inselati .
Vanzarea bunurilor din joc (masina, casa, bani, cont, etc.) pe bunuri materiale in realitate este strict interzisa. Cei care sunt prinsi ca vand sau cumpara, vor primi ban PERMANENT.
Nu este permisa vanzarea conturilor pe server sau pe forum. Cei care sunt prinsi ca o fac pe server sau pe forum vor primi ban permanent.
5. Nume indecente

Cei care intra cu nume la misto (ex. „SuntBecali”) sau cu nume care seamana foarte mult cu numele altor jucatori vor primi ban.
Pentru nume obscen se da ban PERMANENT.
6. Reclama / Publicitate

Nu aveti voie sa faceti reclama la niciun server (nu conteaza tipul acestuia) si la nici o comunitate sau site. In caz contrar veti primi ban PERMANENT si ban pe IP.
7. Alte reguli
La 3 warn-uri primiti ban pentru 3 zile si nu trebuie sa faceti o cerere de unban pe forum pentru ca banul expira automat daca au trecut cele 3 zile.
Orice anunt (/ad) care nu-si are rostul, care n-are nici o legatura cu jocul sau care contine o nota de ironie v-a fi inchis iar la urmatoarea abatere se sanctioneaza cu /mute 5 minute sau /kick.
Cand plasati un anunt (/ad, /gov, /news) asigurati-va ca este scris corect, in caz contrar v-a fi inschis, iar la urmatoarele abateri puteti primi /mute 5 minute.
Nu dezvaluiti parola nimanui (nici macar adminilor), nu acceptati pe messenger programe necunoscute (de tip .exe in special), nu va puneti parole banale (de genul numele contului, numele tau adevarat etc., pentru ca sunt usor de ghicit). In caz contrar nu raspundem de contul dumneavoastra.
Nu faceti spam pe chat.
Cand un admin/helper ajuta un player, nu aveti voie sa il omorati sau alte minuni, se sanctioneaza cu prison pana la 30 minute.
Nu aveti voie sa cereti administratorilor bunuri/functii (Ex: bani, masini, case, lider, helper etc.), acest lucru se pedepseste cu /mute 30 minute.
Cand ii spuneti unui helper sa cheme un owner sunteti obligati sa spuneti si cauza, in caz contrar nu va veni absolut nimeni.
Este interzis sa parcati masinile personale in zona Spawn Civil, Police Departament, Dealership si CNN(LS,LV,SF) sau in mijlocul carosabilului. Cei care se abat de la aceasta regula raman fara masini. (Atentie: Verificam zilnic strazile de masini parcate aiurea)
8. Wanted

Cand aveti wanted 6 (runner,robber) nu aveti voie sa bagati ESC sau sa dati /q. Cei care incalca aceasta regula vor fi sanctionati cu pana la 2 ore /prison.
9. Safe Zone (SZ)

Pay'n'Spray, Tunning, CNN LS/LV, Bank LS/LV, Benzinarii, LSPD, Primaria (City Hall), Spawn Civil, Vama LS/LV,Prison Area, Locurile unde se poate lua joburile /gps jobs.


    Acum este: Mier Dec 12, 2018 6:51 pm