GTA Evolution Rpg

Nr best Server in Romania. IP: 188.212.102.156:7777


Regulament SI

Distribuiţi

Piratu_Mo
Admin

Mesaje : 74
Data de inscriere : 21/02/2016

Regulament SI

Mesaj Scris de Piratu_Mo la data de Lun Feb 22, 2016 7:47 pm

- Este interzis sa faceti DM(Deathmatch) aiurea, puteti face doar in cazul in care va auto-aparati(Pedeapsa - Excludere).
- Este interzis sa folositi cuvine jignitoare sau injurii pe chat-ul factiunii(/f). Se pedepseste cu FWarn/Excludere.
- Este strict interzis sa dati licente fara bani sau la pret redus, cei prinsi ca fac asta sunt demisi pe loc.
- Este obligatoriu ca de fiecare data cand vindeti licente sa faceti screenshot(F8), si sa postati la topicul 'Activitate School Instructor'. Se pedepseste cu avertisment verbal la prima abatere, iar la urmatoarea abatere se pedepseste cu FWarn/Demitere dupa caz.
- Nu aveti voie sa folositi joburile ilegale(Drugs Dealer, Car Jacker). Se pedepseste cu FWarn.
- Este interzis ca membri School Instructor sa dea ROB in timpul zilei(08:00 - 22:00). Se pedepsete cu demiterea.
- Chiar dacă suntem o factiune care nu provoaca probleme, putem fi opriți de politisți pentru diferite controale, NU ignorați polițistii! Nu ii luati la misto! Se pedepseste cu /fwarn.
- Daca existe probleme/neintelegeri intre colegi, veniti la Lider si vom discuta si vom rezolva problema/problemele!! Nu vreau sa vad cearta pe /f ! Se pedepseste cu /fwarn.
- Nu aveti voie sa purtati la voi arme, decat Desert Eagle sau SD Pistol pentru auto-aparare! In caz ca detineti alte arme , riscati sa primiti /fwarn (exceptii se fac la eventuri).
- Nu ai voie sa ii faci reclamatie unui coleg la Plangeri/Reclamatii, Daca un coleg ti-a gresit cu ceva vorbesti in joc cu liderul sau ii dai PM pe forum pentru rezolvarea problemei. Sanctiune: FactionWarn.

    Acum este: Mier Dec 12, 2018 6:52 pm